Vrijwilligers vertellen

Benieuwd naar de ervaringen van onze vrijwilligers? Hieronder vind je hun verhalen.
Dieren verzorgen
Dieren verzorgen
“Samen met een jongen heb ik in het weekend de dieren van de kinderboerderij van De Hondsberg verzorgd. Deze jongen had weinig tot geen sociale contacten en ging in het weekend nooit naar huis. Door mijn eerdere ervaringen als vrijwilliger weet ik wat een vrijwilliger voor deze jongen zou kunnen betekenen.

Prachtig om te zien hoe zo’n jongen geniet van de aandacht die hij krijgt en van de verantwoordelijkheid die hij krijgt bij het verzorgen van de dieren. En wat is er nou mooier dan een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de levenservaring van een ander mens?

Anja van der Leij
Samen hardlopen
Samen hardlopen
Toen er een oproep werd geplaatst "maatjes gezocht" om samen met de jongeren te trainen en/of deel te nemen aan loopwedstrijden, heb ik me hiervoor aangemeld. Omdat ik sinds een paar jaar aan het hardlopen ben, zou ik op deze manier iets voor deze jongeren willen betekenen.

Ik ben al enkele malen actief geweest als maatje en het is mooi om te zien dat de jongeren genieten van het sporten en groeien van de prestatie die ze neerzetten. Om trots op te zijn!

Shirley Bakker
Deel deze pagina op