Werken

Werken De Hondsberg
Uniek. Dat zijn de jeugdigen van De Hondsberg. En dat zijn onze medewerkers ook. Stuk voor stuk ervaren vakmensen, met vele talenten. En met reden. Want om de jeugdigen die tijdelijk bij ons verblijven steeds een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling, moeten onze medewerkers op allerlei fronten inzetbaar zijn. Dat geldt ook voor jou, als je bij De Hondsberg aan de slag gaat. Je zorgt voor de nodige uitdaging, maar bent tegelijk ook een rustbrenger. In een tijdelijk, zeer intensief traject wordt op jouw professionele observatie vertrouwd en gestuurd.

Je hebt dus een flinke invloed op de concrete stappen die een jeugdige tijdens zijn of haar verblijf bij De Hondsberg weet te zetten. Logisch. Deze jeugdigen hebben veelal een diffuus en onduidelijk beeld bij een (vermoeden van) licht verstandelijke beperking met bijkomende complexe gedrags- en psychiatrische (GGz) problematiek. En omdat ze onder complexe persoonlijke omstandigheden opgroeien, hebben ze échte ondersteuning nodig. Een veilige haven, een stabiele factor, iemand die hen kent, begrijpt, echt helpt. Om zichzelf te leren kennen. Balans te vinden. Te groeien, te ontwikkelen en te ontdekken hoe ze het beste tot hun recht komen. Kortom het werk vraag veel van je. En dat is niet voor iedereen weggelegd.

Om de kwaliteit van zorg te bieden, die we bij De Hondsberg dag in, dag uit met zo’n 300 collega’s nastreven, hebben we specialisten uit verschillende vakgebieden bijeengebracht in een multidisciplinair team waarin observatie, integrale diagnostiek en exploratieve behandeling centraal staan. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de jeugdigen zelf en hun ouders om de sterke kanten en kwaliteiten van de jeugdigen te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Spreekt onze unieke werkwijze je aan en ben jij de ervaren, flexibele en initiatiefrijke professional die jeugdigen verder wil komen helpen? Dan is werken bij observatiecentrum De Hondsberg iets voor jou!

Kijk snel bij de vacatures en vul het sollicitatieformulier in.

Deel deze pagina op