Met techniek de schotten in de zorg afbreken | 05-04-2017

bestuursvoorzitter Radboud Quik en ICT-manager René Kocken Koraal Groep
Digitale innovatie van de zorg door de inzet van technologie staat hoog op de agenda van Koraal Groep, die in Brabant en Limburg actief is op het gebied van speciaal onderwijs, jeugdzorg, gehandicaptenzorg en arbeidstoeleiding. Dit met als doel de zorg te ‘ontzuilen’.

Accountantskantoor PwC publiceert in hun relatiemagazine een uitgebreid interview met Radboud Quik (voorzitter Raad van Bestuur) en René Kocken (manager ICT) over nieuwe technologie toegepast bij Koraal Groep. De digitale vernieuwing zit nu nog vooral in hulpmiddelen die bestaande processen vergemakkelijken en ondersteunen. Maar de eerste stappen die werkelijk ingrijpen in de organisatie van de zorg en het onderwijs zijn ook gezet.

Er is maar één reden waarom technologische innovatie een belangrijk deel uitmaakt van de strategie van Koraal Groep: het is de diepe overtuiging van bestuursvoorzitter Radboud Quik (op de foto rechts) en ICT-manager René Kocken dat technologie de kwaliteit van de zorg kan verhogen. Het gesprek met Quik en Kocken vindt plaats op De Hondsberg, een van de locaties van Koraal Groep.

Lees het volledige interview 'Met techniek de schotten in de zorg afbreken' via de website van PWC.

Deel deze pagina op