Aanmelden bij De Hondsberg

Aanmelden bij De Hondsberg
Als u een jeugdige wilt aanmelden bij De Hondsberg, leest u hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

U vult het aanmeldformulier in, als u een jeugdige aanmeldt voor:

  • polikliniek
  • dagcentrum vroegtijdige interventie
  • tijdelijke opname groep (regulier of Very Intensive Care)
  • observatiegezin

U vult ook de schoolvragenlijst in als u een jeugdige aanmeldt voor:

  • tijdelijke opname op een groep  (regulier of Very Intensive Care)

 Aanmeldformulier
 Schoolvragenlijst


Dagcentrum vroegtijdige interventie, observatiegezin, groep (regulier of Very Intensive Care)
Als wij het aanmeldformulier met eventueel aanvullende documenten hebben ontvangen, nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op. Als de hulpvraag past bij het aanbod van De Hondsberg nodigen wij u, ouders en de jeugdige uit voor een intakegesprek. Voor het intakegesprek komt u samen met de jeugdige en zijn ouders naar De Hondsberg. U heeft dan een gesprek met een behandelcoördinator en systeemdeskundige, terwijl de jeugdige met groepsbegeleiding naar een groep op het terrein gaat. Samen bespreken we of De Hondsberg de hulp kan bieden die de jeugdige nodig heeft.

Polikliniek
Als wij het aanmeldformulier hebben ontvangen en de financiering geregeld is, nemen wij contact op voor de eerste afspraak.

Vragen?
Heeft u nog vragen over ons aanbod en/of de financiering? Neem dan contact op met het cliëntenbureau van observatiecentrum De Hondsberg. Onze collega's van het cliëntenbureau staan u graag te woord en helpen u bij uw vragen. U kunt hen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bereiken: 013 – 523 28 26 of mail naar clientenbureauHB@koraalgroep.nl

Deel deze pagina op